המלצות בשרים מאיתנו

בעלי מסעדת "בשורה" ממליצים על מספר סוגי בשר שמומלצים להכנה במסעדה. הנה כמה מהבשרים המומלצים וההבדלים במידות עשייה שלהם:

  1. סטייק רבע פאונד: סטייק רבע פאונד הוא חתיכת בשר מקצועית המופרדת מהכתף האחורית של הבקר. הבשר מסודר בשיטת "רבע פאונד", המשמעות שהבשר מחולק למנות במשקל קבוע של רבע פאונד (כ-113 גרם). זהו בשר טעים ורך, מתאים למי שרוצה להתפנק על סטייק טוב.
  2. סטייק רוסטביף: סטייק רוסטביף הוא בשר עגל רך ועשיר בטעם. הבשר מופרד מהכתף האחורית של העגל ומאוד מוערך על ידי מקבלי הקייטרינג. סטייק רוסטביף נחשב לאחד הסוגים המובילים של בשר במסעדת "בשורה" ומומלץ בחום לחובבי הבשר.
  3. ריב עגל: ריב הוא חתיכת בשר מסתובבת המופרדת מהצלעות התחתונות של הבעלים. הבשר מגיע עם חתיכת העצם הגדולה שמעניקה טעם עשיר וטקסטורה מיוחדת. ריב עגל הוא בשר איכותי ומפנק שמתאים לאירועים מיוחדים ולקייטרינג.