מידות עשייה

כשמדברים על מידות עשייה של הבשר, הם מתייחסים לדרגת ההכנה של הבשר בתוך הסטייק. כאן ניתן למצוא כמה אבדלים עיקריים:

  1. ריוורס סירלוין: מדובר בצליית הבשר מצד אחד ואחרי סירוגין. זהו סגנון הכנה שמתרחש בשמשת חזירה ומקנה לבשר טעמים מועשרים ועשירים. התהליך מקנה לבשר טקסטורה קרמית ועשירה.
  2. סוס וסרדיניה: מדובר בכניסה מהירה של הבשר לתוך תנור חם במיוחד. התהליך מקנה לבשר טעמים מורכבים ואיכותיים יותר תוך שמירה על רכות הבשר.
  3. פליטה: מדובר בהכנת הבשר בשמשת ניתוח מהירה בלבד. התהליך מקנה לבשר טעמים ייחודיים ורעננים. הפליטה מתאימה במיוחד לבשרים איכותיים ורכים כמו סטייק טיבון.

המסעדה "בשורה" מתמחה בהכנת בשרים איכותיים ומציעה מגוון רחב של סוגי בשר ומידות עשייה, כך שתוכלו למצוא את הטעם המועדף עליכם ולהתענג על חווית האוכל המושלמת.